Bruidsfotografie Vlieland

Sommige bruiloften zijn totaal anders dan alle andere. Die van Mariëlle en Menno valt zeker onder die noemer! En wat is het leuk als ik dan word gevraagd voor hun bruidsfotografie op Vlieland. Liefhebber van Waddeneilanden als ik ben, maakte dat het extra leuk!

Per zeilboot rond de wereld

Toen ik Mariëlle en Menno voor het eerst in de studio ontmoette waren ze nog niet zo erg lang terug van hun lange reis rond de wereld met hun zeilboot. Nog geen idee van wat de toekomst zou brengen, waar ze zouden gaan wonen, werken, hoe lang ze zouden blijven… En ik herkende dat wel want zo ben ik zelf een jaar of wat geleden teruggekomen in Nederland na drie jaar Afrika. En dat voelt een beetje ontheemd.

Trouwen in het klein

Wat ze wel al wisten, is dat ze na hun enorme avontuur (en ze hebben tijdens hun reis echt veel meegemaakt, zowel in positieve als in negatieve zin) samen wilden blijven en wilden trouwen. Klein en intiem, dat wel, op een plek met veel natuur waar de zee een hoofdrol speelt. En dat werd Vlieland. Nog nooit ben ik de fotograaf geweest bij een bruiloft met alleen maar het bruidspaar en hun getuigen. Wel eens voor alleen de ceremonie, maar dan ben ik er niet bij de voorbereidingen, het eten en dan reis ik al helemaal niet op de heenweg met ze mee.

Het voelt heel bijzonder om zo dichtbij te mogen zijn, als volledige buitenstaander, en alle mooie momenten vast te leggen voor henzelf maar ook voor wie er deze dag niet bij waren.

Mariëlle en Menno zaten samen met hun beste vrienden in een huisje waar ik ze in de ochtend, na vertrek uit mijn eigen hotel, opzocht. Overal waren herinneringen aan hun reis: schelpen, een halsketting, de jurk van Mariëlle. Alles zelf gemaakt, zelf bedacht en alles met een verhaal.

De vuurtoren

De ceremonie vond plaats bovenin de vuurtoren, in een heel klein bakje dat dienst doet als het kantoor van de vuurtorenwachter. We pasten er samen met de ambtenaar net in en het lukte me net om met mijn rug tegen het raam een overzichtsfoto te maken! En overal om ons heen zagen we de zee. Daarna was het beneden aan de voet van de vuurtoren natuurlijk tijd voor knuffels, champagne en bellenblaas en een beetje dollen.

Echt prachtige foto’s… we zijn aan het nagenieten!

Na een lunch op het dakterras van hun huisje, met zelfgemaakt taart (welke bruid maakt op haar bruiloft met een schort voor nog even snel haar bruidstaart af? Woei!) trokken we er met z’n drietjes op uit voor foto’s. En oh, wat is Vlieland prachtig! De uitgestrekte stranden, de duinen, de dijk aan de Waddenkant… ik had wel drie dagen foto’s met ze willen maken! Maar mijn boot zou bijna vertrekken en dus liet ik ze daar achter, bij de boot, wetend dat ze nog heerlijk wat tijd met hun vrienden op Vlieland zouden doorbrengen om het te vieren.

Lieve Mariëlle en Menno, jullie weten hoe jullie verhaal me heeft geraakt; nogmaals dank dat ik zo dichtbij mocht zijn en heel veel geluk samen, wie weet waar ooit!

Gaan jullie binnenkort ook trouwen? Neem contact met me op om eens kennis te maken. Enne.. wat waddeneilanden betreft: na bruidsfotografie op Vlieland, Texel en Ameland, staan Terschelling en Schiermonnikoog nog op mijn lijstje!

bruidsfotografie Vlieland
bruidsfotografie Vlieland
bruidsfotografie Vlieland
bruidsfotografie Vlieland
bruidsfotografie Vlieland
bruidsfotografie Vlieland
bruidsfotografie Vlieland
bruidsfotografie Vlieland
bruidsfotografie Vlieland
bruidsfotografie Vlieland
bruidsfotografie Vlieland
bruidsfotografie Vlieland
bruidsfotografie Vlieland
bruidsfotografie Vlieland
bruidsfotografie Vlieland
bruidsfotografie Vlieland


Leveranciers

Bloemen in haar Mariëlle en corsage Menno: Magaela
Trouwjurk: meegenomen van reis
Ringen: 
Sieradenatelier Goudsnip
Trouwambtenaar Gemeente Vlieland: Marian Woestenburg
Bruidstaart: bruid zelf
Styling: meegenomen van reisWillen jullie ook graag dat ik jullie bruiloft kom vastleggen?

Ik kom graag bij jullie op bezoek om alles over jullie plannen en wensen te horen!


Willen jullie weten wat er met jullie budget mogelijk is?

Er zijn allerlei mogelijkheden met de verschillende paketten, met diverse uitbreidingsopties.Heb je een vraag?