Bruidsfotografie Portugal

Eind maart woonde ik de Europese versie bij van de Fearless Conference: een conferentie voor bruidsfotografen. Dit jaar was dit in Porto, Portugal. En ‘mijn’ albumleverancier was de hoofdsponsor. Ik plakte er een extra dag aan vast en mailde Tiago Yu, de eigenaar van mijn albumprinter. “Weet jij een stel dat met mij een fotoshoot zou willen doen in Porto?”

Een handige albumleverancier

Het toeval wilde dat Tiago’s nichtje in juni zou gaan trouwen en graag van tevoren een loveshoot wilde doen. Met de foto’s wilden ze graag een receptieboek maken, waar hun familie en vrienden wensen in konden schrijven voor hun huwelijk. Yeah!

Na twee dagen van speeches van de allerbeste trouwfotografen ter wereld (oh wat voelde ik me klein…) en een fikse afterparty meldde ik me op donderdagochtend op de afgesproken plaats bij een hotel. Ricardo was er al maar Diana moest zich nog even omkleden en dus begonnen wij met koffie. Best welkom. 😉 Daarna wandelden we samen door de oude stad van Porto, zochten naar oude steegjes en staken de geweldige brug over die ontworpen is door meneer Eiffel. Ja die ja.

Het juiste moment

Tijdens de conferentie kwam meerdere keren naar voren dat écht goede bruidsfoto’s niet alleen een leuke compositie hebben en mooi licht, maar vooral ook een echt moment. Nou, dat was met Diana en Ricardo niet zo moeilijk: zo verliefd heb ik zelden een stel gezien, hoe leuk!

Ik heb echt genoten van de prachtige oude stad, het waanzinnig verliefde stel, het voorzichtige lentegevoel en de prachtige plekjes. En ik ben enorm benieuwd naar hun gastenboek!

Gaan jullie ook trouwen in het buitenland? Neem dan contact met me op; voor een toffe plek is er veel mogelijk!

bruidsfotografie Portugal
bruidsfotografie Portugal
bruidsfotografie Portugal
bruidsfotografie Portugal
bruidsfotografie Portugal
bruidsfotografie Portugal
bruidsfotografie PortugalWillen jullie ook graag dat ik jullie bruiloft kom vastleggen?

Ik kom graag bij jullie op bezoek om alles over jullie plannen en wensen te horen!


Willen jullie weten wat er met jullie budget mogelijk is?

Er zijn allerlei mogelijkheden met de verschillende paketten, met diverse uitbreidingsopties.Heb je een vraag?