Bruidsfotografie Stockholm

Hoewel ik altijd vast op zondag een nieuwe blog publiceer kan ik nu niet langer wachten, haha! Ik heb vanavond de foto’s van de fotoshoot in Stockholm met mijn geweldige bruidspaar Cecilia en Wouter verder uitgezocht en nabewerkt. En ik ben er zo enthousiast over dat ik ze gewoon meteen wil laten zien! Bruidsfotografie in Stockholm: dat smaakt naar meer!

Bijzondere ontmoeting

Van tevoren had ik al wat gemaild met Wouter, een Nederlandse man die ooit voor de liefde naar Stockholm is verhuisd. Op vrijdagochtend, na mijn tweedaagse conferentie van Way Up North, spraken we af bij een metrostation in het centrum van de oude stad van Stockholm. Spannend! Want zouden we een klik hebben, zouden ze makkelijk te fotograferen zijn? Samen met hun zoontje Noah kwamen ze op me af gelopen: Simone? Eerst maar eens een bakkie koffie dus samen want meteen fotograferen is dan wel heel erg to the point.

En we hadden meteen genoeg te kletsen: over Zweden, over fotografie (Wouter bleek ook professioneel gefotografeerd te hebben), over Zuid-Afrika (want Cecilia is half Zuid-Afrikaans!) en nog veel meer. Wát een leuke, warme en hartelijke mensen! Ik voelde me een enorme bofkont. Ik was wel een beetje teleurgesteld dat Cecilia geen bruidsjurk aan had maar dat had een speciale reden hoorde ik later: toen Wouter even een toiletstop maakte vertelde ze mij dat ze stiekem een jurk had gekocht die hij niet kende en dat ze zich straks ergens even snel zou verkleden om hem vervolgens met die jurk te verrassen. Woohoo!

Stockholm is geweldig!

Daarna wandelden we ruim anderhalf uur samen door het oude Stockholm (Gamle Stan), waar het licht van de zonsopgang lijkt over te gaan in dat van de zonsondergang, waar ieder straatje en steegje even fotogeniek is en dat allemaal met twee mensen die gewoon stapelstuiter verliefd op elkaar waren! Bij iedere nieuwe fotospot parkeerden we Noah vlakbij, die het grootste deel van de shoot gewoon heerlijk lag te slapen. En ik genoot!

Ik ga er verder ook niet teveel woorden aan vuil maken, de foto’s spreken denk ik wel voor zich. Lieve lieve Cecilia en Wouter, hóe bijzonder dat wij elkaar op deze manier een paar uur hebben ontmoet en dat jullie mij even lieten delen in jullie geweldige liefde! Ik wens jullie samen alle geluk van de wereld en… doe de groeten aan Zuid-Afrika!

bruidsfotografie Stockholm
bruidsfotografie Stockholm
bruidsfotografie Stockholm
bruidsfotografie Stockholm
bruidsfotografie Stockholm
bruidsfotografie Stockholm
bruidsfotografie StockholmWillen jullie ook graag dat ik jullie bruiloft kom vastleggen?

Ik kom graag bij jullie op bezoek om alles over jullie plannen en wensen te horen!


Willen jullie weten wat er met jullie budget mogelijk is?

Er zijn allerlei mogelijkheden met de verschillende paketten, met diverse uitbreidingsopties.Heb je een vraag?