Trouwfotografie Zuid-Afrika

Trouwen in Zuid-Afrika

Zijn jullie van plan om te trouwen in Zuid-Afrika? En vind je het fijn om een fotograaf om je heen te hebben die Nederlands spreekt, de Nederlandse gewoonten kent, waar je vooraf in Nederland alle afspraken mee kunt maken maar die óók het land goed kent en weet hoe de dingen daar het beste zijn vast te leggen? Ik ga graag met jullie mee om van jullie bruiloft een geweldige reportage te maken!

Veel ervaring in Zuidelijk Afrika

Van 2004 tot 2007 heb ik in Zuid-Afrika (en de landen eromheen) gewoond en gewerkt als reisbegeleider. In die tijd heb ik er ook veel gefotografeerd. Nog steeds ga ik zeer regelmatig terug en ik heb er daardoor allerlei nuttige contacten bij mooie locaties, met visagisten, dj’s, en mensen die je kunnen helpen de reis verder uit te stippelen. Begin 2015 heb ik mijn eerste bruiloft in Zuid-Afrika gefotografeerd en die smaakte absoluut naar meer!

Geen ticketkosten!

Ga je tussen 1 november en 1 maart trouwen in Zuid-Afrika? Dan hoef je voor mij géén ticket te betalen, alleen de normale reportagekosten en mijn verblijf op jullie locatie! Hoe cool is dat?

In deze blog vind je een Zuid-Afrikaanse bruiloft, om alvast lekker in de stemming te komen! Mochten jullie interesse hebben, laten we dan snel een afspraak maken om kennis te maken en onze passie voor Zuid-Afrika te delen!

Heb je een vraag?