Bruidsfotografie strand

GAAN JULLIE BINNENKORT TROUWEN OP HET STRAND EN ZIJN JULLIE NOG OP ZOEK NAAR IEMAND VOOR DE BRUIDSFOTOGRAFIE? HET STRAND IS GEWELDIG, ZEKER VOOR MIJ ALS BRUIDSFOTOGRAAF DUS IK LEG HET HEEL GRAAG VOOR JULLIE VAST!

Wat kan ik voor jullie betekenen?

Natuurlijk is het fijn als je een bruidsfotograaf hebt met ervaring en waarmee het klikt. Maar het is ook heel fijn als je fotograaf de leuke plekjes kan vinden en niet verdwaalt onderweg van de fotoshoot naar de trouwlocatie. Omdat ik zelf in Den Haag woon, heb ik zowat de hele Nederlandse kust als bruidsfotograaf wel gehad: Texel, Noordwijk, Vlieland, Wassenaar, Ouddorp: ik ken de mooie plekjes en ik ben verzot op het strand!

Wat is er mogelijk met jullie budget?

Iedere bruiloft is anders en een precieze prijs kan ik jullie pas geven als ik meer weet over jullie wensen en ideeën, maar je kunt een prijsindicatie vinden op mijn prijzenpagina. De maatwerkprijs hangt onder andere af van het aantal uur, of jullie ook een trouwalbum erbij willen en wat voor een dan en of we bijvoorbeeld van tevoren ook een loveshoot samen doen.

Zijn jullie op zoek naar leuke fotoplekjes aan het strand?

In eerste instantie raad ik altijd aan om vooral te kijken naar plekken die jullie zelf aanspreken, waar je een herinnering aan hebt of waar je samen vaak komt. Het strand zelf vinden mensen soms saai maar vergeet niet dat het dan écht om jullie gaat. En iets verder het binnenland in heb je vaak de mooiste duinen en wat bos. En is er een vuurtoren in de buurt van jullie strandlocatie? Dan zou ik die ook zeker bij de fotoshoot betrekken!

Bruidsfotografie strand: interesse?

Dan spreek ik heel graag met jullie af voor een vrijblijvende kennismaking. Tijdens dat gesprek kunnen we elkaar vast een beetje leren kennen en zien of er een klik is. Ik kan jullie meer van mijn werk laten zien en jullie kunnen mijn trouwalbums bekijken. En ik hoor heel graag over jullie precieze plannen en wensen. Veel stellen boeken mij al ruim van tevoren dus wacht niet te lang om contact op te nemen!

Heb je een vraag?