Door alle drukte heb ik in 2019 maar weinig blogs geschreven. Er staan zeker nog een paar bruiloften op het lijstje! Maar om dan nu toch vast een indruk te geven van alles (nou ja, een deel dan….) dat ik in 2019 heb mogen zien, meemaken en vastleggen: het jaaroverzicht van 2019! Met de beste, tofste, mooiste momenten van dit jaar.

Jaaroverzicht 2019

Lieve bruidsparen: het was echt een voorrecht om bij al jullie zo verschillende en zo persoonlijke bruiloften aanwezig te mogen zijn en mee te mogen genieten! Ik heb heel veel gelachen, ook best vaak gehuild (geef mij een huilende man en ik ga voor gaas), hier en daar geholpen, geprobeerd alle momenten en details te zien en vast te leggen, zelf óók heerlijk gegeten, een beetje meegedanst en op heel veel momenten met jullie meegenoten. Heel veel dank voor al jullie vertrouwen in mij! En natuurlijk ook veel dank voor alle superfijne reviews, waarvan ik dit toch wel een hele mooie vind:

“Wij zouden iedereen Simone aanraden als je prachtige foto’s van je bruiloft wil hebben!”

Dit is waar ik het voor doe. Herinneringen vastleggen. Zorgen dat jullie over dertig jaar weer hetzelfde gevoel krijgen, als je naar de foto’s kijkt, als op de dag zelf. Dat je kunt zien hoe fit je moeder nog was. Hoe lief je oma naar je lachte. Hoe waanzinnig de vriendengroep was waar je toen leuke avonden en weekendjes mee had. Hoe het was toen de kinderen er nog niet waren. En vooral: hoe jong en verliefd jullie zelf waren. Dat je elkaar weer even kunt bekijken door diezelfde roze bril van toen. I love it!

Jullie ook?

En gaan jullie trouwen in 2020 of 2021? Neem dan snel contact op want het gaat weer hard! En wie staan jullie dan volgend jaar in het jaaroverzicht van 2020.

Willen jullie dat ik ook jullie bruiloft kom vastleggen?

Ik kom graag bij jullie op bezoek om alles over jullie plannen en wensen te horen!

Willen jullie weten wat er met jullie budget mogelijk is?

Er zijn allerlei mogelijkheden met de verschillende pakketten, met diverse uitbreidingsopties.

Heb je een vraag?