Loveshoot Binnenhof

In december werd ik gebeld door Manuel. Of ik op korte termijn een loveshoot kon doen met hem en zijn vriendin? Ze wilden graag mooie foto’s voor de trouwkaart! Natuurlijk kon dat en we besloten te gaan voor een loveshoot op het Binnenhof in Den Haag

Schotland

Omdat we elkaar nog helemaal niet ontmoet hadden, dronken we eerst even koffie in de stad. Wat een leuk stel! Na hun eerste ontmoeting ging het bij hen allemaal erg snel; Manuel werkte destijds in Schotland en Leonie kwam meteen zeer regelmatig over om elkaar te kunnen zien en beter te leren kennen. En nu was het dan tijd om te trouwen, in – uiteraard – Schotland.

Na onze koffie liepen we richting Binnenhof. Het was een beetje koud maar Leonie en Manuel bleken bikkels en ach… de liefde maakt veel goed. 😉 De champagne kwam tevoorschijn, er werd gedanst en aan alle kanten zag ik de liefde ervan af spatten!

Bij de kerstboom voor het Mauritshuis maakte ik wat meer close ups en uiteindelijk is een van deze foto’s die voor de trouwkaart geworden. Zo gaaf om te weten dat die foto bij veel mensen in de bus is gevallen!

Loveshoot in de winter

Wil je ook graag foto’s om de liefde vast te leggen tussen jou en je aanstaande? Dat kan! Laat je vooral niet weerhouden door winter, wind of kou… juist dan kun je foto’s maken waar de liefde vanaf knalt! En Leonie en Manuel: ik wens jullie een meer dan geweldige bruiloft toe in Schotland, dat gaat vast geweldig worden!

loveshoot binnenhof
loveshoot binnenhof
loveshoot binnenhof
loveshoot binnenhof
loveshoot binnenhof

Willen jullie dat ik ook jullie bruiloft kom vastleggen?

Ik kom graag bij jullie op bezoek om alles over jullie plannen en wensen te horen!

Willen jullie weten wat er met jullie budget mogelijk is?

Er zijn allerlei mogelijkheden met de verschillende pakketten, met diverse uitbreidingsopties.

Heb je een vraag?