Loveshoot in een bollenveld

In november maakte ik kennis met Bertilla en Luca, een Hongaars-Italiaans stel dat hier in Nederland woont en werkt en dus ook gaat trouwen. Ik vind het altijd leuk, al die verschillende culturen en talen dus ik was alleen daarom al meteen enthousiast. En als je hier als expat woont, waar doe je dan je loveshoot? Juist, in een bollenveld!

Tussen de toeristen

Vorige week ging ik op zondagmiddag met ze op pad, in de buurt van hun woonplaats Noordwijkerhout. Slecht idee natuurlijk want op een zonnige zondagmiddag als de tulpen bloeien staat de hele bollenstreek muurvast en staan de velden vol toeristen. Om te voorkomen dat we een te toeristische shoot zouden doen en om wat afwisseling te creëren, besloten we na de bollen ook nog wat foto’s te maken in de Amsterdamse Waterleidingduinen, iets verderop.

Makkelijk stel

Bertilla en Luca waren absoluut niet bang voor de camera en vonden het poseren enorm leuk. En dan is meteen het hele idee van poseren eraf want het gaat dan gewoon vanzelf. Als ik even niet oplette stonden ze alweer helemaal lief met elkaar te doen en ik hoefde echt nauwelijks iets te zeggen. Leuk om mensen zo verliefd te zien! En ondanks de enorme hoeveelheid Japanners en andere toeristen lukte het zelfs om wat foto’s tussen de bollen te maken zónder andere mensen erop.

Waterleidingduinen

Het gebied van de Waterleidingduinen is enorm uitgestrekt. En we hebben er maar een heel klein stukje van gezien, omdat Bertilla zeer elegant gehakte schoenen aan had. 😉 Maar waar ik ook keek, overal zag ik fijne plekjes, mooi licht, en andere mogelijkheden. In korte tijd hadden we meteen een superleuke serie!

Over drie weken is het tijd voor hun bruiloft en ik heb er enorm veel zin in. De gasten zullen zeer gemengd zijn, de locatie is geweldig (Orangerie Elswout in Overveen) en aan alle details wordt door dit stel gedacht dus ik verheug me erop. Ik vertel er vast later meer over!

loveshoot bollenveld
loveshoot bollenveld
loveshoot bollenveld
loveshoot bollenveld
loveshoot bollenveld
loveshoot bollenveld

Willen jullie ook een loveshoot of oefenshoot voorafgaand aan jullie bruiloft? Neem contact met me op!Willen jullie ook graag dat ik jullie bruiloft kom vastleggen?

Ik kom graag bij jullie op bezoek om alles over jullie plannen en wensen te horen!


Willen jullie weten wat er met jullie budget mogelijk is?

Er zijn allerlei mogelijkheden met de verschillende paketten, met diverse uitbreidingsopties.Heb je een vraag?