Loveshoot in de herfst

Al in februari 2015 werd ik benaderd door Silvia of ik in de zomer van 2016 hun bruiloft wilde fotograferen. Hoe tof als mensen zo enthousiast zijn! In het eerste gesprek hadden we direct een klik en de boeking was snel gemaakt. En toen eind van het jaar de blaadjes mooi gingen kleuren planden we de volgende stap in: hun loveshoot in de herfst!

Clingendael

Park Clingendael is een van mijn favoriete plekken hiervoor hier in Den Haag. Er is zoveel afwisseling daar: dicht bos, mooie bruggetjes, open plekken, een paar mooie oude muren, bomenrijen, in het voorjaar bloeien de rododendrons en een paar weken per jaar is ook de Japanse tuin nog open. Ik heb er al veel shoots gedaan maar elke shoot wordt hierdoor toch weer heel anders.

Herfstkleuren zijn fijn!

Zoals elk stel vonden ook Silvia en Giliam zo samen poseren voor de camera eerst wat onwennig maar al kletsend, wandelend en lachend ging het eigenlijk heel vanzelf. En het was zo mooi buiten! Het licht zacht, de kleuren van de natuur warm en de lekkere truien van Silvia en Giliam droegen ook nog eens bij tot een fijn totaalplaatje.

Hun bruiloft duurt nog eventjes, maar ik heb er enorm veel zin in!

loveshoot herfst
loveshoot herfst
loveshoot herfst
loveshoot herfst
loveshoot herfst
loveshoot herfst
loveshoot herfstWillen jullie ook graag dat ik jullie bruiloft kom vastleggen?

Ik kom graag bij jullie op bezoek om alles over jullie plannen en wensen te horen!


Willen jullie weten wat er met jullie budget mogelijk is?

Er zijn allerlei mogelijkheden met de verschillende paketten, met diverse uitbreidingsopties.Heb je een vraag?