Toen ik hoorde dat Lisa en Tim zouden gaan trouwen met oudjaar, waren ze heel bescheiden. Ze wilden graag fotografie tot een uur of 22, zodat ik thuis met mijn gezin nog de jaarwisseling kon meemaken. Maar aangezien ik thuis alleen drie katten achter de wasmachine heb zitten, ging dat natuurlijk mooi niet door. Dat 12-uur moment wilde ik ook meepakken!

Bijzondere bruidsjurk

Maar zover was het nog niet. In de ochtend reed ik naar Breezand (vlakbij Den Helder) waar ik in het huis van Lisa’s ouders een gezellige bende aantrof. Dat krijg je met drie zussen! De bruidsjurk was echt heel erg bijzonder, met losse mouwen die er ’s avonds af konden en hele mooie stof. En de eerste ontmoeting was natuurlijk bij de kerstboom.

trouwen op oudjaar

trouwen op oudjaar

trouwen op oudjaar

trouwen op oudjaar

trouwen op oudjaar

Bruidsfoto’s in Den Helder

Helaas was het de hele dag heel slecht weer met veel regen. Maar daar was over nagedacht en we gingen daarom foto’s maken bij De Kampanje, een industriële locatie in Den Helder. Aan het einde van de shoot kwamen de beide families hier ook naar toe om hier vast alle groepsfoto’s te maken.

trouwen met oudjaar

trouwen met oudjaar

trouwen met oudjaar

trouwen met oudjaar

trouwen met oudjaar

trouwen met oudjaar

Kerkdienst

Toen werd het tijd om te gaan trouwen! Vlak na kerst hadden Lisa en Tim dat al voor de wet gedaan maar vandaag was de kerkdienst en dat voelde voor hen als het ‘echte trouwen’. De pastor was heel erg relaxed (wat voor mij als fotograaf heel fijn is) en maakte zelfs grapjes, zoals het even extra spetteren bij de zegen. Heerlijk!

Trouwen met oudjaar: oliebollen

Een van de zussen van Lisa, die ook als trouwambtenaar werkt, hield een mooie speech die bij Lisa een heuse Máxima-traan opriep en ik hád hem! Maar er werd ook veel gelachen en er was een geweldig koor, dat aan het einde ‘Oh happy days’ zong, terwijl de hele kerk meezong en klapte. En ja, met oudjaar loop je uiteindelijk natuurlijk de kerk uit mét oliebol. Duh.

trouwen met oud en nieuw

trouwen met oud en nieuw

trouwen met oud en nieuw

trouwen met oud en nieuw

trouwen met oud en nieuw

trouwen met oud en nieuw

trouwen met oud en nieuw

trouwen met oud en nieuw

trouwen met oud en nieuw

trouwen met oudjaar

trouwen met oudjaar

trouwen met oudjaar

trouwen met oudjaar

trouwen met oudjaar

trouwen met oudjaar

trouwen met oudjaar

trouwen met oudjaar

trouwen met oudjaar

Trouwfeest in Schagen

Daarna reed ik in mijn eigen auto naar de markt in Schagen voor de rest van de avond. Even later stopte de grote gele schoolbus voor de deur en toen ik naar buiten holde met mijn camera moest ik heel hard lachen. De muziek knálde uit de bus (Abba!) en de hele bus schudde heen en weer. Dat moest binnenin dus even op de foto. 😉

Mooi mooi mooi mooi mooi mooi!! Oh we kunnen echt niet stoppen met kijken. De avond is te kort!

Vervolgens begon de avond met nog wat groepsfoto’s met vrienden (de foto met de benen van de bruid in de lucht, hoeraaaa!), en daarna een diner dat werd onderbroken door speeches, quizjes en spelletjes. De bruidstaart was het toetje!

trouwen op oudjaar

trouwen op oudjaar

trouwen op oudjaar

trouwen op oudjaar

trouwen op oudjaar

trouwen met oudjaar

trouwen met oudjaar

trouwen met oudjaar

trouwen met oudjaar

trouwen met oudjaar

Openingsdans

En toen kwam de openingsdans… de mouwen waren af, de salsa-schoenen waren aan en wow, wat wervelden deze twee over de dansvloer! Toen mijn licht ook nog eens éxtra lekker bleek uit te pakken, was ik echt heel blij. Wat een toffe plaatjes zo!

Met zo’n opening barstte het feest natuurlijk meteen helemaal los.

trouwen met oudjaar

trouwen met oudjaar

trouwen met oudjaar

trouwen met oudjaar

trouwen met oudjaar

Nieuwjaar!

En toen was het bijna twaalf uur… Mijn eerste keer dat ik dat op een bruiloft zou meemaken! Ik wist dat er een confetticanon zou zijn, dus ik stond helemaal klaar en daar was de knal en wég was mijn bruidspaar, haha! Na alle knuffels ging iedereen naar buiten om naar het vuurwerk te kijken en sterretjes aan te steken. Zo leuk!

Killing in the Name of…

Eenmaal weer binnen kwam er voor mij nog een spannend moment. De (onwijs goeie trouwens!) dj draaide Rage Against The Machine en de jongens hadden natuurlijk binnen de kortste keren een soort van pit. Na de eerste keer dacht ik: ik wil dat van onderaf fotograferen! En dus dook ik er met mijn camera onder en fotografeerde liggend op mijn rug een aantal hard blèrende mannen. Vlak voor het weer losbarstte met veel gespring schoot ik er net op tijd onderuit, wat me later een erg grappig filmpje in mijn app opleverde. Mijn eerste avontuur van 2023!

trouwen op oudjaar

trouwen op oudjaar

trouwen op oudjaar

trouwen op oudjaar

trouwen op oudjaar

trouwen op oudjaar

trouwen op oudjaar

Gelukkig bleef ik in het hotel naast het restaurant slapen en daar lag ik uiteindelijk om half drie doodmoe maar intens gelukkig in mijn bed. Lieve Lisa en Tim, wat ben ik het jaar leuk begonnen dankzij jullie! Ik heb echt een geweldige dag gehad!

Gaan jullie ook trouwen met oudjaar? Ik ben er heel graag bij, dus mail of bel me snel!


Leveranciers

Bruidsjurk: Bruidszaak, Purmerend
Trouwpak: Hoes Tailors, Alkmaar
Haar: Martine Vonderbank, Breezand
Bruidsboeket: Ma d’r Liefjes, Anna Paulowna
Trouwringen: Atelier Verschoor, Anna Paulowna
Schoolbus: Hans Classic Cars, Nijkerk
Videograaf: Michelle Berbee, Anna Paulowna
Fotolocatie: De Kampanje, Den Helder
Diner & feest: Restaurant Stiel, Schagen
DJ: DJ Eduardo (Ed Diederich), Den HelderWillen jullie ook graag dat ik jullie bruiloft kom vastleggen?

Ik kom graag bij jullie op bezoek om alles over jullie plannen en wensen te horen!


Willen jullie weten wat er met jullie budget mogelijk is?

Er zijn allerlei mogelijkheden met de verschillende paketten, met diverse uitbreidingsopties.Heb je een vraag?