Natuurlijk maak ik ook aan het einde van 2017 weer een filmpje met alle geweldige momenten uit 2017, een echte best off! Wat heb ik weer veel prachtige, warme, liefdevolle en supergave bruiloften mogen fotograferen! En wat heb ik weer veel leuke, enthousiaste en gelukkige stellen mogen leren kennen!

Alle mogelijke emoties

En ja, inderdaad, wat heb ik weer veel gehuild, gelachen, gestresst (ja ook dat!), genoten, meegeleefd en vooral héél véél gefotografeerd. Geweldige jurken, mooie pakken. Lekkere taarten, leuke feestjes. Happy tears en schaterlachen. Lieve moeders, en trotse vaders. En van aankleden, tot rollend naar de bruidssuite. Ik word er zo enorm gelukkig van om dit te mogen doen.

Dank bruidsparen!

Lieve bruidsparen: dank voor jullie vertrouwen in mij. Blijf terugdenken aan deze geweldige dag (ook als dat dopje weer niet goed op de tandpasta zit. Als je weer moet wachten terwijl ze net zei dat ze echt klaar was om te gaan. Of als er alweer voetbal op tv is). Kijk nog eens terug naar je foto’s en voel weer hoe het was.

En voor iedereen die nog trouwen gaat: ik ben er heel graag bij om alles vast te leggen! Neem contact op!

Maar nu eerst:

de allertofste, leukste, mooiste, ontroerendste en geweldigste foto’s van 2017!

(Pssttt… de filmpjes van 2018 en 2019 staan inmiddels natuurlijk ook online, dus als je nog meer inspiratie zoekt…)


Willen jullie ook graag dat ik jullie bruiloft kom vastleggen?

Ik kom graag bij jullie op bezoek om alles over jullie plannen en wensen te horen!


Willen jullie weten wat er met jullie budget mogelijk is?

Er zijn allerlei mogelijkheden met de verschillende paketten, met diverse uitbreidingsopties.Heb je een vraag?