Natuurlijk maak ik ook aan het einde van 2017 weer een filmpje met alle geweldige momenten uit 2017, een echte best off! Wat heb ik weer veel prachtige, warme, liefdevolle en supergave bruiloften mogen fotograferen! Wat heb ik weer veel leuke, enthousiaste en gelukkige stellen mogen leren kennen!

Alle mogelijke emoties

En ja, inderdaad, wat heb ik weer veel gehuild, gelachen, gestresst (ja ook dat!), genoten, meegeleefd en vooral héél véél gefotografeerd. Van geweldige jurken, tot mooie pakken. Van lekkere taarten, tot leuke feestjes. Van happy tears, tot schaterlach. Van lieve moeders, tot trotse vaders. En van aankleden, tot rollend naar de bruidssuite.

Lieve bruidsparen: dank voor jullie vertrouwen in mij, blijf terugdenken aan deze geweldige dag (ook als dat dopje weer niet goed op de tandpasta zit of als je weer moet wachten terwijl ze net zei dat ze echt klaar was om te gaan of als er alweer voetbal op tv is), kijk nog eens terug naar je foto’s en voel weer hoe het was.

En voor iedereen die nog trouwen gaat: ik ben er heel graag bij om alles vast te leggen!

Maar nu eerst:

de allertofste, leukste, mooiste, ontroerendste en geweldigste foto’s van 2017!Willen jullie ook graag dat ik jullie bruiloft kom vastleggen?

Ik kom graag bij jullie op bezoek om alles over jullie plannen en wensen te horen!

Willen jullie weten wat er met jullie budget mogelijk is?

Er zijn allerlei mogelijkheden met de verschillende paketten, met diverse uitbreidingsopties.