Bruidsfotografie Engelenburg

Isabelle en Tjitze leerde ik kennen tijdens de bruiloft van Susanne en Paul vorig jaar in Den Haag. En nu verzorgde ik (met Anthony als assistent) hun bruidsfotografie in Engelenburg, het prachtige kasteel in Brummen

Mooie klik

Soms kan ik zo genieten van de dynamiek van een stel. En dat is bij Isabelle en Tjitze zeker zo. Ik heb met allebei een absolute klik, maar vind hen ook vooral sámen erg leuk, hoe ze met elkaar omgaan, elkaar aanvullen, elkaar uitdagen.

Eerst een loveshoot

Enige tijd voor de bruiloft hebben we samen een loveshoot gedaan en omdat we elkaar tot dat moment alleen per skype hadden gesproken ben ik toen bij hen blijven eten om daarna ook de andere details van de bruiloft verder met elkaar door te nemen, een album uit te zoeken enzovoort. En dat was zo gezellig dat ik echt laat thuis was!

Ik heb op hun bruiloft dan ook echt genoten. Natuurlijk, het was een bruiloft op een prachtige locatie met alles erop en eraan, de mannen in jacquet, ’s avonds in smoking, hoeden voor de dames, en een knalfeest ’s avonds. Maar daar ging het voor mij niet zozeer om.

Zoveel bijzondere momenten!

Ik was ontroerd toen Isabelle en Tjitze elkaar voor het eerst zagen die ochtend en Tjitze daarbij echt zes keer moest slikken. Ik was over the moon toen ik bij het tekenen in het prachtige kerkje ontdekte dat de muziek een waanzinnige uitvoering van AC/DC bleek te zijn (echt: deze moét je even bekijken als je deze blog hebt gezien!).

Enorme groepsfoto

Ik trok alles uit de kast toen ik na de ceremonie moest proberen alle 210 gasten op één foto te krijgen (gelukt!). Ik huilde stiekem tranen met tuiten toen de vader van Tjitze een hele grappige maar vooral ook hele warme en ontroerende speech hield bij het intieme diner. En ik ging uit mijn dak bij het feest, zeker toen de dj alle gasten joelend en juichend op me af liet rennen voor bovenstaande foto. Waaaah!

“Wij zijn bijzonder blij te hebben geïnvesteerd in een fijne, professionele fotograaf met wie wij op dezelfde golflengte zaten.”

Lieve Isabelle en Tjitze, dank dat ik jullie fotograaf mocht zijn, dank voor deze rollercoaster-dag, en ik hoop dat we elkaar absoluut nog vaker gaan zien!

Ook op zoek naar een bruidsfotograaf? Neem contact op om te horen of ik nog beschikbaar ben: laten we kennis maken!

Bruidsfotografie Engelenburg
Trouwfotografie Engelenburg
Bruidsfotografie Engelenburg
Trouwfotografie Engelenburg
Bruidsfotografie Engelenburg
Trouwfotografie Engelenburg
Bruidsfotografie Engelenburg
Trouwfotografie Engelenburg
Bruidsfotografie Engelenburg
Trouwfotografie Engelenburg
Bruidsfotografie Engelenburg
Trouwfotografie Engelenburg
Bruidsfotografie Engelenburg
Trouwfotografie Engelenburg
Bruidsfotografie Engelenburg
Trouwfotografie Engelenburg
Bruidsfotografie Engelenburg
Trouwfotografie Engelenburg
Bruidsfotografie Engelenburg
Trouwfotografie Engelenburg
Bruidsfotografie Engelenburg
Trouwfotografie Engelenburg
Bruidsfotografie Engelenburg


Leveranciers

Locatie: Kasteel Engelenburg
Locatie ceremonie: kerk van Hall
Bruidsjurk: Bruidspaleis
Jacquets: De Wit Kostuums
Ringen: Schaap en Citroen (dhr. Lindenhof)
Bruidstaart: Jolink Banket
Bloemen: Bloemsierkunst Halfman
DJ: Skyfly (Robert de Haas)
Openingsdans: Dansschool Wensink
Drukwerk: ProntoPrint

Willen jullie dat ik ook jullie bruiloft kom vastleggen?

Ik kom graag bij jullie op bezoek om alles over jullie plannen en wensen te horen!

Willen jullie weten wat er met jullie budget mogelijk is?

Er zijn allerlei mogelijkheden met de verschillende pakketten, met diverse uitbreidingsopties.

Heb je een vraag?