Bruidsfotografie Lage Vuursche

Toen Liesbeth en Paul bij mij in de studio waren om kennis te maken, wist ik al meteen: dit wordt een bijzondere bruiloft! Niet alleen zou Paul’s vader hen zelf trouwen in het prachtige kerkje van Lage Vuursche, ook bleek dat zowel Liesbeth als Paul uit hele grote gezinnen komen. In mijn voorbereiding vraag ik altijd om namen van de mensen die dichtbij staan en die probeer ik dan uit mijn hoofd te leren zodat ik op de dag zelf enigszins weet wie wie is. Maar met gezinnen van 11 en 13 kinderen, voor een groot deel ook al getrouwd en dus met aanhang… dat werd me te ingewikkeld! Maar dat het gezellig zou gaan worden was meteen al duidelijk. 

Zandverstuiving: ik word er blij van!

De dag begon in Nunspeet waar Liesbeth zich in haar ouderlijk huis omtoverde tot bruid. En dan is een hele rij zussen ontzettend makkelijk! Toen Paul haar opgehaald en bewonderd had, reden we naar een zandverstuiving vlakbij voor de fotoshoot. Een prachtig huis waar ooit familie woonde diende als decor, de zon scheen prachtig laag en de sluier van Liesbeth leende zich voor leuke spelletjes met de wind. Vervolgens liepen we de zandverstuiving op voor de rest van de foto’s. Prachtig vind ik dit soort plekken in Nederland. Mijn eigen foto’s op deze website zijn gemaakt in de Drunense Duinen, de Soesterduinen staan voor een bruidsreportage ook nog hoog op mijn lijstje en ook hier was het geweldig. De combinatie van zo’n open vlakte, met grillige bomen en mooie contrasten doet het naar mijn idee gewoon heel erg goed.

Bij terugkomst bij de ouders van Liesbeth was inmiddels de hele familie aangekomen. En man oh man, toen bleken ze ook nog eens enorm op elkaar te lijken! Gelukkig had iedereen er begrip voor dat ik niet direct 68 mensen bij naam kon noemen en wist of het de oudste broer van Paul of toch de man van de zus van Liesbeth was. 😉 En ach, voor het maken van de foto’s maakt dat ook niet zóveel uit. Na een heerlijke koffie met gebak was het tijd om naar Lage Vuursche te vertrekken.

Voor de wet en voor de kerk

Daar werd eerst voor de wet getrouwd in de tuin van de Kastanjehof. Een mooie ceremonie, in het zonnetje, met warme woorden en af en toe een klaterende lach. Daarna was het tijd voor lunch om vervolgens lopend te vertrekken naar het kerkje aan de overkant van de straat. De vader van Paul vond het prettiger als ik tijdens de dienst binnen geen foto’s zou maken en dus maakte ik alleen een portret van hen drieën samen bij de ingang. Want hoe bijzonder is het als je eigen je vader je kan trouwen? Na de kerkdienst en wat felicitaties buiten in het zonnetje, wandelden we terug naar de Kastanjehof voor de receptie met uiteraard taart en toost.

“Simone voelt precies aan welke stijl bij je past!”

Toen Liesbeth en Paul aan tafel gingen, reed ik terug naar Den Haag. Wat een stralende dag met een stralend stel!

Zijn jullie ook op zoek naar een bruidsfotograaf voor jullie bruiloft? Neem dan eens contact met me op om te zien wat ik voor jullie kan doen!

Bruidsfotografie Lage Vuursche
Trouwfotografie Lage Vuursche
Bruidsfotografie Lage Vuursche
Trouwfotografie Lage Vuursche
Bruidsfotografie Lage Vuursche
Trouwfotografie Lage Vuursche
Bruidsfotografie Lage Vuursche
Trouwfotografie Lage Vuursche
Bruidsfotografie Lage Vuursche
Trouwfotografie Lage Vuursche
Bruidsfotografie Lage Vuursche
Trouwfotografie Lage Vuursche
Bruidsfotografie Lage Vuursche
Trouwfotografie Lage Vuursche
Bruidsfotografie Lage Vuursche
Trouwfotografie Lage Vuursche
Bruidsfotografie Lage Vuursche
Trouwfotografie Lage Vuursche
Bruidsfotografie Lage Vuursche
Trouwfotografie Lage Vuursche
Bruidsfotografie Lage Vuursche
Trouwfotografie Lage Vuursche
Bruidsfotografie Lage Vuursche
Trouwfotografie Lage Vuursche
Bruidsfotografie Lage Vuursche
Trouwfotografie Lage Vuursche

Willen jullie dat ik ook jullie bruiloft kom vastleggen?

Ik kom graag bij jullie op bezoek om alles over jullie plannen en wensen te horen!

Willen jullie weten wat er met jullie budget mogelijk is?

Er zijn allerlei mogelijkheden met de verschillende pakketten, met diverse uitbreidingsopties.

Heb je een vraag?