Loveshoot Helmond

Afgelopen zondag deed ik een loveshoot in Helmond, met Lydia en Peter. Eind april gaan ze trouwen dus het was tijd om ze vast eens op de foto te zetten. 

Eerdere ontmoeting

Ik heb Lydia en Peter al eerder gefotografeerd want Lydia is een goede vriendin van Eveline, die in 2013 in Spa trouwde met Marc, en Peter is haar neef. Geen vraag dus hoe dit  stel elkaar heeft leren kennen! Eind april is Eveline zelfs hun ceremoniemeester, dus ik kijk extra uit naar deze bruiloft.

De foto’s maakten we in de buurt van hun huis, in Stiphout bij Helmond. Het was de eerste heerlijke lentedag dus we konden lekker zonder jas! We gingen naar twee verschillende plekken om meteen even te kijken welke de meeste mogelijkheden biedt voor hun fotoshoot tijdens de bruiloft. De eerste had wat meer bos en daarna reden we naar een plek met een mooi ven en veel zacht gekleurd gras en heide. Allebei fijne plekken maar de tweede gaat het worden.

Trouwbedankje

Zo’n fotoshoot is altijd even wennen maar de eerste foto’s waren eigenlijk meteen al leuk. Zo simpel: gewoon een stukje lopen over een fijn paadje, ondertussen een beetje keuvelen, een keertje lachen samen en whoop, je hebt eigenlijk al toffe foto’s. De foto’s gaan gebruikt worden voor hun trouwbedankje en er staat een stukje op hun bruidswebsite over de shoot. Zo leuk! Op hun website staat ook een teller: hoeveel nachtjes nog jongens? 🙂

loveshoot Helmond
loveshoot Helmond

Willen jullie dat ik ook jullie bruiloft kom vastleggen?

Ik kom graag bij jullie op bezoek om alles over jullie plannen en wensen te horen!

Willen jullie weten wat er met jullie budget mogelijk is?

Er zijn allerlei mogelijkheden met de verschillende pakketten, met diverse uitbreidingsopties.

Heb je een vraag?