Loveshoot Engelenburg

Vorig jaar maakte ik de bruidsreportage van Susanne en Paul hier in Den Haag. En begin dit jaar kreeg ik een berichtje van Isabelle en Tjitze, vrienden van hen, of ik ook hun bruiloft wilde fotograferen. Graag natuurlijk! Maar eerst deden we de loveshoot bij Engelenburg in Brummen, hun trouwlocatie. 

Op een zonnige avond reed ik naar Brummen waar we na een drankje een rondje liepen over het terrein van het kasteel. Wat een ontzettend mooie locatie! Tjitze vertelde precies waar tijdens hun bruiloft wat precies gaat plaatsvinden en ik zag het helemaal voor me. Tjitze in jacquet  (hoera!) en Isabelle in een prachtige jurk (ik heb stiekem al foto’s via whatsapp gezien…). Maar nu eerst maar eens in ‘gewone’ kleding, wennen aan de camera en mijn manier van werken.

Het licht was prachtig en terwijl het de hele dag wat miezerig was geweest brak het avondzonnetje prachtig door. Vast een teken!

Het was grappig om te zien hoe verschillend ze allebei op mijn camera reageerden. Terwijl Isabelle wat timide werd, een beetje verlegen onder de aandacht en zich wat meer bewust dan anders van zichzelf, ging Tjitze helemaal los met grapjes, gekkigheid, poses en andere dingen voor de foto. En dat had sámen dan ook weer een leuke dynamiek. Het gaf de shoot twee kanten: aan de ene kant uitbundig, aan de andere kant wat meer ingetogen en met zelfs even een traan van ontroering.

Na de foto’s reed ik met ze mee naar hun huis in Arnhem om samen met hen te eten en nog wat details voor de bruiloft door te nemen. Toen ik pas laat die avond naar huis reed wist ik: met die klik zit het wel goed en het gaat zeker een topdag worden!

loveshoot Engelenburg
loveshoot Engelenburg
loveshoot Engelenburg
loveshoot Engelenburg
loveshoot Engelenburg

Willen jullie dat ik ook jullie bruiloft kom vastleggen?

Ik kom graag bij jullie op bezoek om alles over jullie plannen en wensen te horen!

Willen jullie weten wat er met jullie budget mogelijk is?

Er zijn allerlei mogelijkheden met de verschillende pakketten, met diverse uitbreidingsopties.

Heb je een vraag?